Koh Phi Phi

Nu ar vi pa Koh Phi Phi! Forsta intrycket ar att det ar DYRT. Allt ar dubbelt sa dyrt sasom vatten, glass, internet och hotellrum. Vi har checkat in en natt pa ett stalle med AC som heter The Pier (tror jag...) och det kostar 1300 bath/natt. Mer an tre ggr dyrare an stallet dar vi bodde pa Koh Lanta. Nu sitter vi och letar efter tips om billigt boende i resdagbokens forum, men vi blir inte mycket klokare. Ska ga och leta sjalva efter vi nar klara har.

Sista dagen pa Lanta korde vi moppe pa hela on, besokte blandannat Pima Lai, det ar sa vackert! Shoppade en del prylar igar ocksa, en klanning, solglasogon, en mossa, bocker m.m. Har en massa bilder att visa sedan. Lagger upp de nar jag far tid.

Nu ska vi ut pa jakt! Vi hors!

Kommentarer
Postat av: Kerstin

Hallå på er

Lämnar ni Lanta för gott nu eller gör ni bara en utflykt? Hoppas vädret är bättre, här är det -27 grader. Brr det är så kallt! I morgon är det trettondagsafton men det har ni ingen aning om eller hur och det gör väl detsamma?

Kramar från Bjälkgatan

2009-01-04 @ 23:16:18
Postat av: Therese svarar

Vi kan ha lamnat det for gott men vi vet ju inte hur de andra oarna ar... trivs vi inte pa dem sa kanske vi aker tillbaka, vi gillar lanta bada tva! huja, 27 grader, jag ar inte avundsjuk... haha nae, vad ar det liksom? ;)

2009-01-05 @ 15:11:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0